dont walk away 19.52

lägger upp ett snabbinlägg innan arn börjar på tv4.

idag började skolan igen vilket ändå inte kändes helt knäckande med tanke på det fina vädret och att vi slutar fem över ett varje måndag.
sedan har dagen mest bestått av gymnastik. tränade min 6- 8 årsgrupp inför uppvisningen som kommer om ungefär tre veckor. känner mig något stressad inför den.



sedan har jag även finslipat lite på mitt tal men jag har dock fortfarnde lite ångest och måste verkligen öva mer. nu börjar arn snart, måste skynda mig ner till teven.

hej!

fläskläpp, löv, tvåspråkighet 22.18

lite så har min söndag sett ut.

fläskläpp: jag har lyckats få en förkyldningsblåsa mitt på överläppen (visste inte ens att man kunde få det) och nu har den svulnat upp ordentligt.


läppen gör sig inte på bilden men om man kollar noga kan man se att mittenpartiet på överläppen är runt och stort.

Löv: Imorse var familjen - mamma och räfsade löv hos min farmor och farfars sommarstuga. Jag överdriver inte om jag säger att där var 40 cm lövtäcke på stora delar av tomten. Men efter allt jobb fick vi en glad överraskning med 200 kronor vardera (dock bara till barnen, livet är orättvist)

Tvåspråkighet: stora delar av resterande dag har jag tillbringat med mitt svenska tal som jag ska ha på tisdag. Det ska handla om tvåspråkighet vilket kanske inte är världens roligaste ämne men jag har verkligen försökt.

resten av kvällen ska jag fortsätta kolla på wallander och sedan läsa lite samhällskunskap. älskar att skolan börjar imorgon!!


sleep 23.19

idag hade vi en såkallad träningsdag ute i den gymnastik förening jag är verksam i. ytterst trevligt och alla barn var både pigga och glada. magdans, volter, trampet, tamlinggolv var lite av det som stod på schemat.
kan inte annat än att säga att det blev super lyckat!
men, allting har ju sina nackdelar. nu är jag fullkomligt slut efter en dag med stimm och stoj. orkade inte ens följa med på det som var tänkt som kvällsaktiviteten idag.




några av bilderna från idag med våra duktiga gymnaster i full gång

NU ska jag dock stänga ner datorn (självdisiplin amanda!) och gå och lägga mig.
ska upp tidigt imorgon igen och jobba, hej!

tre man i soffan 02.30

det här med att lägga sig tidigt är nog inte min grej har jag konstaterat.
ikväll har vi haft fint besök vilket bestod av morfar, lotta, moster, tobias och gammelfarmor, det blev god mat och två roliga lekar där alla var involverade. ångrar att jag inte spelade in lite för det var verkligen helt kaos här och morfar var så totalt borta i huvudet att alla bara bad honom att hålla tyst (vilket för honom är en omöjlig bedrift)
efter mycket om och men har nu gästerna försvunnit för denna gången.

imorgon ska jag upp tidigt och gå på möte.
ska kolla ut kläder till mina grupper i gymnastik, och sedan ska vi också sy det som behöver sys till uppvisningen, och inte nog med det, vid fem ska jag också träna de små filurerna.
därefter ska jag förhoppningsvis få umgås lite med frida och josefin.
hej på er.

om snöret inte håller, utan går av, då är det bara att försöka med ett annat snöre.


if we never meet again 01.40

min dag kunde inte startat på ett bättre sätt!
mina kompisar nicole (som varit borta i tre veckor i thailand) och sine kom in i mitt rum och skrek vakna amanda medans nicole slängde sig i sängen och kramade om mig.
med en sådan start på dagen kan den inte bli annat än bra.
Vi traskade sedan upp till hanna för att säga hej och hejdå i och med att hon åker till teneriffa imorgon.
Kvällen tillbringades ute i önnarp med band hero och massa god mat (vilket jag egentligen inte vet i och med att jag tappat smaken pga förkyldningen).
so long.



trötta och sletna efter en jobbig dag. nu blir det sängen. natti!

släkten är värst 20.30

den traditionella släktträffen på långfredagen är nu över. mat i överflöd, lotter och skratt. enjoy!


kusin isabelle och syster alexandra





















RSS 2.0